Sposób przygotowania

Żółtka surowe i gotowane rozetrzeć na masę. Dodać sok z cytryny i ucierać dodając powoli po troszku oliwy. Na końcu dodać majonez i przyprawić do smaku. Tuńczyka odsączyć rozgnieść widelcem i dodać do przygotowanego sosu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny !
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    ciekawy przepis :-)
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    tunczyk pierwsza klasa!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawa propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !