Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto malinowo- porzeczkowe
Po przestudzeniu ciasto dowolnie dekorujemy. Ja użyłam mlecznej polewy czekoladowej i porzeczek.
margaryna | 25 dag |
jaja | 5 sztuk |
cukier drobny | 1 szklanka |
mąka pszenna | 2 szklanki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
aromat waniliowy | 4-5 kropelek |
olej słonecznikowy | 100 ml |
sól | 1 szczypta |
maliny świeże | 1 szklanka |
czerwone porzeczki | 0,5 szklanki |
kisiel | 2 malinowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: