Sposób przygotowania

Mięso pokroić w drobną kostkę, dusić na oleju pod przykryciem do miękkości. W połowie duszenia dołożyć pokrojoną w kostkę cebulę i sól. Gdy odparuje woda, należy dolać kilka łyżek. Fasolkę szparagową pokroić w paski (ok. 2 cm) i ugotować oddzielnie w lekko osolonej wodzie. Następnie pokroić w kostkę paprykę, pomidory, dobrą kiełbaskę , połączyć z mięsem i dusić jarzyny do miękkości, dosypać przyprawę kebab- gyros Prymat. Połączyć wszystko z ugotowaną fasolką szparagową. Delikatnie wszystko wymieszać i podawać z pieczywem. Myślę, że mój przepis Wam będzie smakował, jest to ulubione danie mojej rodziny. Życzę Wszystkim smacznego!!!

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !