Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, włożyć do rondla, wlać wodę, dodać odrobinę soli, zagotować, odcedzić. Cebulę drobno posiekać, zeszklić na oleju, dodać obrane ze skórki pokrojone pomidory, kapustę, podlać odrobiną wody i dusić przez kilka minut. Z mąki i margaryny zrobić zasmażkę, dodać do kapusty, zagotować. Przyprawić do smaku solą, sokiem z cytryny, wsypać posiekany koperek, wymieszać. Podawać z ziemniakami i mięsem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    pychota
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    świetna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo podoba mi sie ten przepis na kapustę
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda wspaniale, będę musiała wypróbować.
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajna i zdrowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !