Sposób przygotowania

Blaszkę, uprzednio wyłożoną papierem do pieczenia, wyłożyć herbatnikami, jeden przy drugim. Białka oddzielić od żółtek. Żółtka utrzeć z cukrem i masłem na puszystą masę. Dodawać twaróg, łyżka po łyżce, miksując, następnie obie mąki, aromat i zmiksować.
Białka ubić z solą na sztywną pianę. Masę serową delikatnie wymieszać z pianą z białek. Wyłożyć na spód z herbatników.Piec około 60 minut w temperaturze 180°C. Wystudzić, wstawić na kilka godzin do lodówki. Przed podaniem można udekorować wiórkami kokosowymi.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    Tak też smakuje, polecam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda wyśmienicie, muszę wypróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda wyśmienicie, muszę wypróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    Wyglada niezwykle apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Pysznie wygląda:) Już nabrałam ochoty na przyrządzenie takiego serniczka!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    mniaamm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    agam26

    kocham serniki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !