Sposób przygotowania

Kalafiora i fasolkę ugotować. Mięso przyprawić kucharkiem oraz pieprzem. Pokroić w kostke u usmażyć na oliwie. Do mięsa dołączyć pokrojoną w krązki por oraz pokorojną paprykę. Dołąćżyc ugotowane wcześniej różyczki kalafiora oraz pokojoną w mniejsze kawałki fasolkę. Smażyć wszytsko razem przez ok 7 min. Przyprawić solą i pieprzem.

Na zdjęciu podano z ryżem i sosem pieczarkowym.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Betty16

    mniami
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    bardzo apetyczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    smaczny obiad
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    rewelacja , podoba mi się

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !