Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka szparagowa w oliwie

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szparagowa 30 dkg
czosnek 4 ząbki
oliwa 8 łyżek
natka pietruszki do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka szparagowa w oliwie

Fasolkę opłukać i obrać. Ugotować w osolonej wodzie. Na patelni rozgrzać oliwę, na której usmażyć czosnek wraz z natką pietruszki. Dodać do fasolki.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 23.03.2013 09:55
lubię taką fasolkę
kuklik 13.08.2011 16:54
ciekawe
owca441 09.08.2011 21:05
takiej nie jadłam pycha
teresa18 09.08.2011 20:50
koniecznie wykorzystam przepis
ziutula
ziutula 07.08.2011 19:38
samą fasolkę zajadam kiedy poczuję głód.....w różnej postaci...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak