Sposób przygotowania

Bułkę paryską przekroić w poprzek i potem jeszcze na pół.
Na bułce paryskiej układać po kolei - sałatę, szynkę, ogórek, twarożek.
W sam raz na przyjęcia jako przekąska.
Smacznego

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pora kolacji i chętnie zjem kanapkę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    pyszne kanapki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    fajne:)
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    apetyczne
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    bardzo apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    lubię takie kanapeczki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pięknie wyglądają i są bardzo smaczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pycha na śniadanko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !