Sposób przygotowania

Cebulę obieramy i kroimy w paski lub kostkę, słoninę w drobną kostkę, wrzucamy słoninę na patelnię, podsmażamy, dodajemy cebulę, a po kilu minutach kiełbasę, podpiekamy na rumiano, patzrąc aby nie przypalić, co jakiś czas odwracać. Podajemy z ulubioną surówką lub po prostu z musztardą

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    polecam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    to jest biała surowa czy biała parzona? Ja zawsze jako białą kiełbasę mam na myśli biała surową. Jeśli tutaj tez tak jest to muszę to wypróbować bo do tej pory głównie tę kiełbasę tylko gotowałem.
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    biała surowa ,

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !