Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z dzikiego ryżu i grilowanego sandacza

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet sandacz 1 szt
pomidor 1 szt
papryka czerwona 1/2 szt
ryż dziki 1/2 szkl
ryż basmati 1/2 szkl
sok z cytryny
oliwa
sól
Pieprz biały mielony Prymat
papryka żółta 1 szt
natka pietruszki
Grill przyprawa klasyczna Prymat 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z dzikiego ryżu i grilowanego sandacza

Filet z sandacza bez ości posypujemy przyprawa do grilla i grillujemy . Ryże gotujemy studzimy .Do wymieszanych ryzy dodajemy pokrojony wygrillowany fiolet sandacza .dodajemy pokrojone .papryki i pomidora . Do oliwy dodajemy sok z cytryny sól ,pieprz mieszamy .Wlewamy do sałatki . Mieszamy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bercik1 08.12.2011 22:26
Baaaardzo kolorowa, super.
Ela11 24.10.2011 13:21
fajny przepis
adam1f 11.08.2011 15:12
super
gosia47-47 07.08.2011 09:13
fajna
iwa643 07.08.2011 06:31
Dodajemy natke pietruszki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak