Sposób przygotowania

W garnku rozgrzewamy oliwę i wkładamy dokładnie oczyszczone i umyte i osuszone grzyby i dusimy aż tłuszcz stanie się przejrzysty .Układamy w słoikach kapeluszami do góry zalewamy sosem zakręcamy i pasteryzujemy 20 min.Przechowujemy w ciemnym chłodnym miejscu.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    Małgorzata, czytasz w ogóle czy klepiesz to swoje \"świetny przepis\" dla punktów? bo wstawiasz wszędzie ten sam tekst i natychmiast dostaje plusy, ciekawe od kogo?!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    takie w wersji podstawowej są b aromatyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !