Sposób przygotowania

Grzyby pokroić w plasterki i smażyć na rozgrzanym tłuszczu 15 min. doprawić. Śmietanę wymieszać z mąką i zagęścić grzyby, zagotować. Na koniec dodać wino.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ciekawe...jeszcze \"pijanych\" grzybków nie jadłam :)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    podoba mi się ten pomysł !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo pomysłowe połączenie:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne grzybki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !