Sposób przygotowania

Paprykę myjemy usuwamy gniazda nasienne i drobno kroimy i dusimy na małym ogniu z cukrem,pod koniec duszenia dodajemy skórkę otartą z dwóch cytryn oraz sok cytrynowy.Kiedy przecier zgęstnieje rozlewamy do wyparzonych słoików zakręcamy i zostawiamy do ostygnięcia do góry dnem lub pasteryzujemy przez 10 min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajny!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !