Sposób przygotowania

Kapustę kiszoną pokroić na mniejsze nitki. Cebule obrać i pokroić w drobną kostkę. Por umyć pod bieżącą woda i skroić na cienkie paski zieloną część pora, ale nie całą gdyż mogłoby być za dużo. Por tu dodaje smaku i koloru do bladego koloru kapusty kiszonej z marchwią. Na koniec posłodzić do smaku, dodać pieprz, olej. Dokładnie wymieszać. Do dekoracji można dorzucić gałązkę natki pietruszki.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Moja ulubiona
  • 0
    original
    Opublikowano

    olivka

    Polecam do ryby!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    dobra:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !