Przepis i sposób przygotowania na: Agrestowy zawijaniec
2. Budyń ugotuj wg instrukcji. Ostudź, utrzyj z masłem na gładką masę. Agrest przebierz, umyj, osusz. Biszkopt rozłóż, rozsmaruj masę. Posyp agrestem. Zwiń, posyp cukrem pudrem.
Biszkopt | |
jajko | 4 szt |
mąka krupczatka | 1 szkl |
cukier | 1 szkl |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
ponadto : | |
agrest | 0,5 kg |
budyń śmietankowy | 1 op |
masło | 1 kostka |
cukier puder | do dekoracji |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: