Sposób przygotowania

Z maki, miękkie margaryny Kasi cukru i żółtek zagniatamy ciasto. Owijamy w folię i wkładamy na 30 min do lodóki. Następnie wysmarowane foremi wykładamy ciastem i pieczemy ok 20 min w 18 stopniach. Do babeczek wkładamy orzechowe lody i dekorujemy owocami rodzynkami.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pięknie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pyszniusie muszą być
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Ale pychota!
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    mialo byc 180 stopni :)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    ooooooooooooooo
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    piękne
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    ale ślicznie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !