Sposób przygotowania

Filety myjemy, oczyszczamy, osuszamy i kroimy wzdłuż na cienkie plastry.
Każdy kawałek mięsa opruszamy solą, pieprzem i przyprawą do kurczaka.
Chipsy krewetkowe kruszymy i mieszamy z bułką tartą i parmezanem.
Filety moczymy w jajku, a następnie panierujemy- smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron na złoto.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nigdy nie jadłam krewetek nie moge sie przemóc
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Baaardzo smacznie przyrządzony kurczak!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajny pomysł :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    fajny
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    już sama nazwa brzmi pysznieee:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Bardzo ciekawy, ale smaczny poimysł!
  • 2
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Smacznie brzmi!
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    rewelacyjny pomysł na smakowitego kurczaka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    ciekawe i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    ciekawa panierka
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    fajny pomysł na panierkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !