Sposób przygotowania

Na rozgrzaną oliwę wrzucamy pokrojone mięso i obsmażamy je na rumiano- dodajemy pokrojoną cebulę, paprykę i grzyby- smażymy.
Dodajemy około 1,5 litra wody i ostki rosołowe- gotujemy- dodajemy pokrojone ogóreczki, przecier pomidorowy i przyprawy- gotujemy kilkanaście minut.
Zagęszczamy zupę zasmażką przygotowaną z mąki i masłą- doprowadzamy do wrzenia i ściągamy z ognia.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    apetycznie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super! lubię grzybki:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Bardzo lubię taką zupę
  • 3
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olivka

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    wspaniała! :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    wygląda super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Ale pyszne!!! Mniam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Ale pyszne!!! Mniam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    kejt2

    wspaniała
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olivka

    wyglada rewelacyjnie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    magduś83

    ciekawy pomysł takiej jeszcze nie robilam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    mnaim mniam;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pysznie wyglada
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Takiej nie jadłam,ale chetnie wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !