Sposób przygotowania

Grzybki moczymy w gorącej wodzie i moczymy przez 20 minut.
Płuczemy,odcinamy twarde końcówki i kroimy w cienkie paseczki.
Mięso myjemy,osuszamy i kroimy na kawałki.Na patelni rozgrzewamy olej i obsmażamy na nim mięso.
Dosypujemy przyprawę do potraw chińskich i dodajemy grzybki.
Warzywa obieramy ,myjemy i kroimy w cienkie paski.
Dorzucamy do mięsa.
Makaron zalewamy wrzątkiem i odstawiamy na 7 minut.
Łączymy z warzywami i mięsem.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pyszności!:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    uwielbiam takie dania
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ciekawe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pysznosci :0
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    batdzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !