Sposób przygotowania

Warzywa obieramy,myjemy i kroimy w plastry.Boczek i kiełbasę też w plastry.Układamy w garnku na spodzie liście z kapusty potem na zmianę składniki,przyprawiamy i wierzch przykrywamy liśćmi kapusty.Całość zamykamy i pieczemy ok 2 godzin na ognisku.PYCHOTA

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetne jedzonko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    coś pysznego
  • 1
    original
    Opublikowano

    kejt2

    nie ma to jak kociołek:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne jadło:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajnie ja takiego kociołka niestety nie mam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    lubię i często robię taki kociołek
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    nie mam kociołka ale znajomi mają i często u nich robimy,polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    takie ziemniaczki z dodatkami są najlepsze!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię takie jedzonko.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    fantastyczne, tylko skąd dorwać taki kociołek :(
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Też lubimy i często robimy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    fajne jadło

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !