Sposób przygotowania

filety posypujemy przyprawą ,obtaczamy w mące i smażymy na oleju.Cebulę drobno kroimy i szklimy na pozostałym oleju ,dodajemy rozgotowane przetarte pomidory doprawiamy i zagotowywujemy. zimną zaprawą zalewamy usmażone filety. podajemy następnego dnia.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    rewelacyjna rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    świetne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawa taka rybka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    muszę koniecznie ją zrobić
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    muszę koniecznie ją zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    coś co lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    O, to bez octu za to w oleju ....chętnie spróbuję
  • 0
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    ja wolę z octem jak z olejem:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !