Sposób przygotowania

Do garnka wlać około 2,5 litra wody.Warzywa obrać i razem z umytymi skrzydełkami wrzucić do garnka.Ostrożnie doprowadzić do wrzenia,zebrać szumowiny i gotować na małym ogniu do miękkości skrzydełek.Przyprawić pieprzem i solą.Makaron ugotować jak według przepisu .Nałożyć porcjami na talerze i zalać gorącym rosołem.Posypać posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    napewno bardzo dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszny rosołek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    superowy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszniutki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Brigitte

    jak u mamy :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !