Sposób przygotowania

ciasto kruche robimy według standartowego przepisu ,
wylepiamy foremkę na to jeśli mamy swoje jabłka w słoiku to mogą byc , lub można zrobić świeże lekko przesmażyć z rodzynkami , albo użyć sklepowych , układamy na ciasto i pieczemy ok 30 min, po wystudzeniu dajemy ubita śmietankę ja używam tylko 36 % i na wierzch prażone migdały z cukrem :)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Pyszności!
  • 13
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    z gruszką czy innym owocem tez będzie pyszna
  • 12
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    a migdały przy prażeniu można skropić sokiem z cytryny , smak będzie lekko orzeżwiający
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    mmmm..pychotka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    mm pyszne;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !