Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

halibut z pietruszką

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

halibut
piertuszka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: halibut z pietruszką

przygotowaną i osuszoną rybę nacinamy w kilku miejscach i faszerujemy piertruszką , następnie doprawiamy i albo panierujemy i na oleju smażymy albo do foli i na grillu :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewcia1312 12.06.2012 22:01
To napewno jest smaczne!:)
zuzanna_z 03.03.2012 11:33
to musi byc smaczne
Anna133 07.08.2011 08:11
mozna jeszcze skropic sokiem z cytryny :0
Anna133 07.08.2011 08:10
ryba zyskuje na smaku :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak