Sposób przygotowania

Ugotować ziemniaki, zgnieść, do ciepłych dodać łyżeczkę masła, wymieszać. Fasolkę szparagową ugotować w osolonej wodzie. Na patelni rozgrzać masło i zrumienić na nim bułkę tartą, polać fasolkę. Na patelni usmażyć 2 jajka sadzone. Wyłożyć na talerze. Podawać z mizerią.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ulubione jedzonko z maślanką...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł13

    pychotka, takie lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    bardzo smaczny obiadek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pychotak
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    dobry obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !