Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Piątkowy obiad z fasolką szparagową

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 0,5 kg
masło 2 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 łyżka
ziemniaki
jajko 2 szt
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Piątkowy obiad z fasolką szparagową

Ugotować ziemniaki, zgnieść, do ciepłych dodać łyżeczkę masła, wymieszać. Fasolkę szparagową ugotować w osolonej wodzie. Na patelni rozgrzać masło i zrumienić na nim bułkę tartą, polać fasolkę. Na patelni usmażyć 2 jajka sadzone. Wyłożyć na talerze. Podawać z mizerią.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 17.01.2013 11:02
dobry obiad
Dorian 21.09.2011 12:11
pychotak
Izabela/bella81 10.08.2011 11:31
bardzo smaczny obiadek
Paweł13 07.08.2011 21:35
pychotka, takie lubię
ziutula
ziutula 07.08.2011 19:47
ulubione jedzonko z maślanką...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak