Sposób przygotowania

Pieczaki pokroić na kawałki i zesmażyć na oleju, posolić.
Kotlety rozbić ułożyć na nich plastry szynki na to usmażone pieczarki i zwinąć kotlet w rulon. Posolić do smaku. Opanierować najpierw w mące, potem w jajku na koniec w bułce tartej. Położyć na rozgrzany olej i smażyć z każdej strony na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    wygląda apetycznie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    darus

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Fajny przepis
  • 4
    original
    Opublikowano

    tomek18

    świetne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Danuta_Prorok

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności apetyczne.....
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pacia

    też takie robię-są pyszniutkie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ekstra kotlet

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !