Sposób przygotowania

w garnku gotujemy pokrojone warzywa i związane zielone nacie -które później wyciągamy . dodajemy bulion .Gotujemy aż warzywa będą miekkie . POtem rozdrabniamy na krem blenderem .Doprawiamy solą i zaciagamy śmietaną ,.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Ozdabiamy natką pietruszki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na pewno smaczny,musze kiedys tez tak spróbowac
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    lubię zupy kremy ja robię je trochę gęściejsze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !