Przepis i sposób przygotowania na: Deser wiśniowy nasączany winem
Smacznego ;)
wiśnie | 800 gram |
wino czerwone | 350 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżki |
cukier puder | 6 łyżek |
śmietana kremówka | 350 ml |
wiórki czekoladowe | 80 gram |
mąka ziemniaczana | 4 łyżki |
cukier | 4 łyżki |
jajko | 5 sztuk |
masło | 4 łyżki |
wiśniówka | 10 łyżek |
Cynamon mielony Prymat | do smaku |
Goździki całe Prymat | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: