Sposób przygotowania

Jaja ugotować na twardo, obrać, przekroić na pół i wydrążyć żółtko. Żółtko zetrzeć widelcem, dodać puszkę szprot w pomidorkach, 2 łyżeczki keczupu pikantnego i pół pęczka posiekanego szczypiorku. Dokładnie wymieszać. Opcjonalnie pieprz ziołowy i odrobina słodzika, to zależy od rodzaju (smaku) szprotek. Białe połówki jaj lekko solimy i posypujemy pieprzem ziołowym. Nadziewamy.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    chętnie spróbuję :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ja również :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    ekstra ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisza1

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Milena87

    Ekstra jajka :)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    na pewno smaczne te jajka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    uwielbiam takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !