Sposób przygotowania

Wołowinę pokroić w cienkie plastry, następnie w paski. Marchew pokroić na kawałki, kalafiora podzielić na różyczki, warzywa obgotować w osolonej wodzie ok. 2 minuty. Na rozgrzanym tłuszczu przesmażyć cebulę, dodać wołowinę, usmażyć. Dodać marchew i kalafiora. Doprawić solą , pieprzem i kminem. Posypać siekaną zieleniną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny obiadek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    zgadzam sie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    super polędwiczki
  • 4
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    z kalafiorem nie jadłam.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    rzadko jadam wołowinę bo za droga a szkoda
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    świetny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne mięsko
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszne mięso
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszne mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pyszna wołowinka
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajna taka aromatyczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !