Sposób przygotowania

Fasolkę gotujemy w lekko osolonej wodzie do miękkości. Czosnek drobno kroimy i prażymy na suchej patelni. Gdy zacznie wydzielać przyjemną woń dodajemy masło. Gdy się roztopi solimy i posypujemy pokrojonym chili. Dokładnie mieszamy i takim masełkiem polewamy ugotowaną fasolkę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Ciekawie przyrządzona.... A czosnek i chili nie \"zagłuszają\" smaku fasolki?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    świetne i apetyczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    całkiem fajne ujęcie na pierwszym zdjęciu i danie też zapowiada się ciekawie, muszę sobie tak zrobić fasolkę
  • 4
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    przepis do sprawdzenia
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    bardzo fajny przepis, warty wyprobowania :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    @Agnieszka prażony czosnek praktycznie traci swój ostro-gorzki smak. Natomiast chili faktycznie jest ostre, ale jest go tak niewielka ilość, że jedynie dopełnia smak fasolki.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Strasznie mi sie podoba to połączenie!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Fasolka szparagowa w każdej postaci to dla mnie rarytas. Ale w takim wydaniu jeszcze nie jadłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Interesujące, ciekawe jak smakuję?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Ciekawe połączenie, a smaki moje :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    pyszna fasolka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowita wersja fasolki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !