Sposób przygotowania

Gruszki umyj, obierz, po czym pokrój i ugotuj w posłodzonej wodzie z dodatkiem soku z połowy cytryny.
2. Cukinię umyj, pokrój na cienkie plasterki, po czym parz je w osolonym wrzątku.
3. Z melona wydrąż kulki specjalną łyżką. Składniki sałatki połącz i dokładnie wymieszaj. Posyp orzechami.
4. Sałatkę polej oliwą, oprósz solą i szczyptą cukru do smaku. Udekoruj listkami melisy.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    bardzo ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo interesujący przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    bardzo pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !