Sposób przygotowania

Grzyby oczyść, pokrój. Papryki przekrój, usuń pestki. Pokrój wraz z dymkami. Fasolkę ugotuj w osolonej wodzie. Odcedź. Na maśle zeszklij posiekany czosnek i cebulę. Dołóż grzyby. Smaż ok 7 min. Oprósz curry i mąką, zasmaż. Dodaj szklankę wody. Duś jeszcze 8 min. Dolej śmietanę. Przypraw. Duś 5 min. Na drugiej patelni na oleju usmaż warzywa. Dołóż do grzybów. Podgrzej, dopraw i podawaj.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pyszne uwielbiam grzybki pod każdą postacią
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    bardzo smaczny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczna :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !