Składniki:
buraki z liśćmi | 2 pęczki |
cielęcina | 20 dag |
włoszczyzna | 25 dag |
woda | 1.5 l |
ocet | do smaku |
śmietana | 200 ml |
mąka | 2 dag |
Kwas burakowy | 250 ml |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
jajko | 2 szt |
posiekana zielenina | 1 łyżka |
buraki z liśćmi | 2 pęczki |
cielęcina | 20 dag |
włoszczyzna | 25 dag |
woda | 1.5 l |
ocet | do smaku |
śmietana | 200 ml |
mąka | 2 dag |
Kwas burakowy | 250 ml |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
jajko | 2 szt |
posiekana zielenina | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: