Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz szynkowo-cebulowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 3 szt.
szynka 300 g
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
oliwa 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz szynkowo-cebulowy

Cebule obrać, pokroić w półplasteki. Szynkę posiekać w cienkie paseczki. Na patelni rozgrzać oliwę, zeszklić cebulę, dodać szynkę i dusić razem około 5-10 minut, aż cebula lekko się zezłoci. Farszem napełniać naleśniki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 27.06.2012 20:06
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak