Sposób przygotowania

Mięso wymieszać z wyciśniętym czosnkiem i przyprawą w płynie. Na 4 kromkach chleba rozłożyć płasko mięso, przykryć resztą kromek. Jajka rozbełtać, wymieszać z mlekiem. Maczać w nich chleb z dwóch stron i obtoczyć w bułce tartej. Smażyć pod przykryciem na małym ogniu na oleju na rumiano z obu stron. Podawać polane ketchupem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    w sam raz na śniadanie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    idealne zarówno na śniadanie jak i na kolację
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo pomysłowa i smaczna.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    superowe kanapki!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !