Składniki:
cebula czerwona | 1 szt |
pomidory | 2 szt |
seler naciowy | 1 łodyga |
ogórek sałatkowy | 1/2 szt |
sól do smaku | |
oliwa | 4 łyżki |
ocet winny | 3-4 łyzki |
bazylia | 2 łyżeczki |
chleb czerstwy | 300 g |
cebula czerwona | 1 szt |
pomidory | 2 szt |
seler naciowy | 1 łodyga |
ogórek sałatkowy | 1/2 szt |
sól do smaku | |
oliwa | 4 łyżki |
ocet winny | 3-4 łyzki |
bazylia | 2 łyżeczki |
chleb czerstwy | 300 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: