Sposób przygotowania

Oczyszczone pory pokroić na kawałki i ugotować w osolonej wodzie ok. 10 min. Naczynie żaroodporne wysmarować masłem, dać odcedzone i ugotowane pory polać śmietaną wymieszaną z koncentratem pomidorowym, położyć kawałki masła,doprawić, posypać startym żółtym serem i zapiec w nagrzanym piekarniku aż ser się zarumieni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    super!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    świetne danie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    Fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię zapiekane pory ale z pomidorami nie jadłam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !