Sposób przygotowania

Ugotować makaron, rozmrozić szpinak i dodać do niego pokrojony czosnek i przyprawy, do smaku. Filet z kurczaka podsmażyć na patelni oraz troszkę przyprawić. kiedy wszystkie składniki będą już gotowe, wyłożyć je należy po kolei do dużego naczynia żaroodpornego. Najpierw łyżkę oleju ( może być oliwa) potem makaron, szpinak, filet i kukurydza, na to wylać sos czosnkowo- serowy ( przepis znajduję się w mojej księdze), można troszkę wymieszać, aby sos dostał się do makaronu. Włożyć do piekarnika ( 180 \' C na około 15- 20 min), aż sos będzie miał złotawy kolor.

Smacznego :)

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !