Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser budyniowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

budyń waniliowy 1 szt.
mleko 2 szkl.
cukier 2 łyżki
powidła śliwkowe 4 łyżki
rurki waflowe 4 szt.
rodzynki 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Deser budyniowy

Budyń ugotować na mleku, posłodzić do smaku. Na dno szklanek położyć po 2 łyżki powideł. Na to wyłożyć budyń. Dodać po kilka rodzynek. Do każdej porcji wbić po dwie rurki waflowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiami81 02.01.2012 09:04
dobre
Zoso 28.10.2011 18:35
smacznie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak