Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z mozzarellą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3 szt
szynka gotowana 15 dag
cebula 1 szt
mleko 1/2 szklanki
sól do smaku
mozzarella w bloku 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z mozzarellą

Na roztopione masełko wrzucamy pokrojoną cebule i szynkę ,podsmażamy . w kubeczku mieszamy mleko z jajkami i przyprawa w płynie a także z startym lub drobno pokrojonym serem .Mieszamy i wlewamy to wszystko na patelnie ,mieszamy z cebulą i szynką .Solimy do smaku .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Stenka 14.06.2012 14:57
Pycha
pawel6 06.08.2011 09:18
Apetyczna!
pioge7 05.08.2011 08:53
świetna
iwa643 05.08.2011 08:50
Ozdabiamy pietruszką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak