Sposób przygotowania

Biszkopt przekroić na pół. Zrobić masę różową: Śmietanę ubić z galaretką rozpuszczoną w nieco mniejszej ilości wody. Wyłożyć masę na połowę biszkoptu. Przykryć drugą połową ciasta. Rozsmarować pozostałą śmietanę. Ułożyć mirabelki, śliwki czerwone i zalać tężejącymi galaretkami. Schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Pyszne ciasto!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    apetyczne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    pięnie wygląda , super deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !