Sposób przygotowania

Najpierw wycinamy z kapusty głąb, trzeba jednak uważać, żeby nie naruszyć liści.
Następnie doprowadzamy do wrzenia osoloną wodę i wkładamy do niej główkę kapusty
– musi być całkowicie zakryta wodą. Wyłączamy płomień. Całość przykrywamy i czekamy ok. 15-20 minut.Następnie wyciągamy główkę i oddzielamy zaparzone liście. Gotujemy ryż kasze i mieszamy z mięsem mielonym, przyprawiamy Nakładamy na środek liścia farsz, zawijamy

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne są takie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    uwielbiam takie gołąbki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    gottrina

    smakowite gołąbki
  • 1
    original
    Opublikowano

    magduś83

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !