Sposób przygotowania

Mięso umyć, osuszyć i pokroić na duże kawałki Na rozgrzanej oliwie obsmażyć mięso ze wszystkich stron, dodać pokrojoną w kostkę cebulę, podlać bulionem i czerwonym winem, a następnie dusić do miękkości i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    tym to można pojeść
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    wykwintne
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Bardzo apetyczny przepis.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    coś konkretnego na ząb
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nowość
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    Samo mięcho:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !