Sposób przygotowania

Kalarepy obrać, pokroić w słupki i ugotować w osolonej wodzie ok. 15 min. Masło stopić, dodać mąkę i wywar z kalarepy. Doprawić do smaku i dodać sok z cytryny. Przygotowanym sosem zalać ugotowane kalarepki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    lubię kalarepę, więc wypróbuję przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajny przepis warty wypróbowania
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !