Sposób przygotowania

Cebulkę posiekać i podsmażyć na oleju. Mięso i śledzie zmielić. Bułkę namoczyć. Z mięsa, bułki, jajek, i cebulki przygotować masę mięsną. Formować kulki i w środek każdej dać trochę zmielonej ryby, obtoczyć w bułce tartej i upiec.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    wyśmienite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis,ale w mojej rodzinie nie przejdzie,nie znoszą solonych śledzi
  • 1
    original
    Opublikowano

    pipi765

    tez lubię na ostro
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    i ja tez lubię na ostro... :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    i ja tez lubię na ostro... :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo ciakawa propozycja obiadu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !