Sposób przygotowania

Jajka obrać, przekroić na pół, wyciągnąć żółtka. Żółtka utrzeć na gładką masę z masłem, majonezem, kucharkiem i pieprzem. Przygotowaną masą napełniać białka jajek a na wierzch posypać posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    często robię takie jajka
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    coś dla mnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    najlepsze :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    u mnie faszerowane jajka zawsze maja amatorów:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !