Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 10 szt
masło 1 łyżka
majonez 1 łyzka
natka pietruszki 1 łyżka
Kucharek przyprawa do potraw
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane

Jajka obrać, przekroić na pół, wyciągnąć żółtka. Żółtka utrzeć na gładką masę z masłem, majonezem, kucharkiem i pieprzem. Przygotowaną masą napełniać białka jajek a na wierzch posypać posiekaną natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 08.08.2013 15:35
bardzo dobre
ben-ka 10.11.2012 11:31
u mnie faszerowane jajka zawsze maja amatorów:)
IKrakowianka 16.05.2012 22:29
najlepsze :)
Łukasz15 15.05.2012 10:06
smaczne
Rybciia 20.02.2012 22:17
coś dla mnie
barbara11561 19.12.2011 07:17
pyszne
MAR3STA 25.10.2011 22:53
smaczne
Monika193
Monika193 08.09.2011 22:39
często robię takie jajka
Wafelek2601 05.08.2011 20:37
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak