Sposób przygotowania

Z kurczaka usunąć skórę, mięso zdjąć i podzielić na 20 kawałków. Mięso osolić, oprószyć przyprawami i odstawić na 2 godz. do lodówki. Na każdy kawałek mięsa dać ząbek czosnku, ćwiartkę pieczarki i zwinąć w plasterek boczku i spiąć wykałaczką. Piec na silnie rozgrzanym oleju. Można podawać z ziemniakami i ryżem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale kusisz
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    muszą być super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawy przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Danka

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !