Składniki:
filety z pangi | 60 dag |
pomidory w zalewie | 2 puszki |
cebula czerwona | 2 szt |
por | 1 szt |
olej | 5 łyżek |
sok z cytryny | 5 łyżek |
tabasco | 10 kropli |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
wędzony boczek | 10 (chudy) |
filety z pangi | 60 dag |
pomidory w zalewie | 2 puszki |
cebula czerwona | 2 szt |
por | 1 szt |
olej | 5 łyżek |
sok z cytryny | 5 łyżek |
tabasco | 10 kropli |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
wędzony boczek | 10 (chudy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: