Sposób przygotowania

Dymkę pokroić w ukośne paski. Sos sojowy zmieszać z ok3 łyżkami dżemu, przecierem pomidorowym i octem. 5 łyżek płynu odłożyć na sos. Rybę posmarować resztą płynu i ułożyć w brytfannie. Piec w piekarniku w temperaturze 160 stopni aż ryba zbrązowieje. Na półmisku posypać dymką i polać sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawe połączenie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    bardzo oryginalne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    cos nowego
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha:))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ciekawa nowosc
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ciekawa nowosc
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    musze kiedys wypróbowac
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    musze kiedys wypróbowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszna taka rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    uwielbiam łososia
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    nie robiłam w taki sposób ryby-ciekawy i smaczna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawe....tak nie jadłam.
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !